Despre

Prietenul meu dintr-un alt timp, un american care se desconsidera ca american, H.M., care vine de la Henry Miller, nu de la pacientul care a salvat neuropsihologia (Henry Molaison) spunea cam așa, parafrazare: să lăsăm biografii să se ocupe de asta.

I-o spunea lui Anais Nin, o tipă care nu a dat cine știe ce scrieri, dar care s-a bucurat de mintea lui Miller pentru mult timp. Și de alte lucruri, evident, dar aș zice că mai câștigat pe partea asta era Miller.

În fine, vorbe. În blogosfera românească m-am afirmat ca AdiSpune din 2009, când scriam la adresa adispune.ro. În primăvara lui 2017 m-am decis să iau o pauză de la blogging. Într-o „Singurătate mult prea zgomotoasă”, am ajuns la o nouă etapă – AdiAnghel.Ro, un blog cu și despre cultură, despre lucrurile mici și de esență care astăzi ni se par atât de rare și de greu de găsit.

Am terminat Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești, am urmat cursurile Facultății de Litere de la Universitatea din București pe care am absolvit-o cu o licență pe experimentul literar românesc, făcând un periplu prin istoria literară a noastră și prezentându-l pe Radu Ionescu ca predecesor al experimentului literar românesc, dar și al postmodernismului.

Sunt, așadar, specializat pe literatură. Om al literelor și cărților. Urmez, iar în 2018 sper să și absolv, masterul de Studii Literare Românești, la Universitatea din București.

Am debutat cu poezie și proză scurtă în suplimentul cultural Săgetătorul de la Ziarul Argeșul în 2012.

Am realizat cronici literare pentru multe din cărțile citite și pot spune că mă dedic trebușoarei ăsteia ori de câte ori consider că merită afirmată judecata mea de valoare.

În 2015 am înființat alături de Andra Nicula emisiunea VERSus la Radio IndieGen. Am scris despre trebușoara asta aici. La mai bine de un an distanță, odată cu închiderea Radio IndieGen, a trebuit să întrerupem seria de emisiuni.

Sportul este o altă latură importantă a mea. Pe lângă blogging am făcut 15 ani din viață dans sportiv de performanță, obținând diferite premii, dar cel mai mare câștig l-am avut la nivel de experiență. Prin dans am învățat înainte de toate, trucurile vieții și cum să “dansez” cu ele. Pe lângă dans am mai făcut fotbal la echipa locală, F.C.Argeș, pe vremea gimnaziului.

O bună bucată din creativitatea mea se duce către advertising. Îmi place să jonglez cu structurile de cuvinte în așa fel încât să ofer o imagine frumoasă. În 2015 am fost, timp de trei luni, băiatul cu social media content-ul la Fantazia PR.

În prezent fac același lucru la CodeForge.

Cu blogul am fost implicat în multe chestiuni foarte frumoase și am cunoscut o groază de oameni minunați. Aș spune aici faptul că am jucat în #EchipaBloggerilor la Cupa Bergenbier, am fost ambasador la PR Forum 2014 și Webstock 2015 și 2016, am fost #priNeamt și în Bistrița cu ocazia #TFB11 (Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri). În vara lui 2016 am fost cu trupa Subcarpați în RedBull Tour Bus, iar în 2017 am participat prin #tfb13 la proiectul Big Build organizat de Habitat for Humanity.

Pe lângă blog, am mai apărut sau scris în:

Proiecte realizate în online:

  • Speak Fresh (website străin de umor)
  • Speak Fresh Show (un podcast de liceeni cu liceeni)
  • Speak Fresh Radio (un radio 24/7 care a strâns o medie de 12.500 de ascultători / 12 ore)
  • Speak Fresh Gaming (un canal de YouTube de gaming alături de fostul coleg de liceu Răzvan, care acum a preluat el proiectul)
  • VERSus (o emisiune la Radio IndieGen alături de Andra Nicula)

Comments are closed.