Înapoi la Bloggers Lan Party

By | ExtraOnline

Au trecut niște ediții de când nu am mai ajuns la Bloggers Lan Party. Cât timp eu mi-am văzut de ale mele, evenimentul e deja la ediția a XVII-a. Cum trec secolele în universul de gaming, nene.

În fine, ediția asta nu-i mai prejos decât celelalte. Urmează niște detalii:

 • Când? Pe 17 februarie.
 • Unde? La Impact Hub Timpuri Noi (sunt clădirile alea noi construite în timp record).
 • De la ce oră? De la 12.00 începe, iar de la 10 și până începe ai timp să vii să bei o cafeluță, să îți iei badge-ul, d-astea.
 • Ce ne jucăm? Cam ce prindem: Mortal Kombat, Fifa 18, Catan, Activity, Guitar Hero sau NBA2k18. Mă rog, astea ar fi câteva, vedem acolo lista întreagă.

După ce se satură lumea de jocuri o să fie și ceva party. Eu nu am voie alcool, te las pe tine să ai dureri de cap dimineața următoare.

Dacă ești tare în gaming, te anunț că poți câștiga și-o excursie la Piatra Neamț, acolo unde va avea loc următorea ediție BLP (frumos tare orașul și toată zona, de fapt).

Apoi, menuți și menuțe, ne jucăm și bomba aia de joc Player Unknown’s Battlegrounds.

Și ca să fie atmosfera aia blanao, băieții de la HP vin cu niște sisteme de jocuri de-o să-ți curgă o lacrimă. Se numesc Omen și sunt … bine, o să vezi acolo, că degeaba vorbesc eu aici.

Cum tradiția a fost dintotdeauna că iau pe cineva cu mine la evenimentul ăsta, ei bine… așa se va întâmpla și acum (nu te așteptai la asta, nu?).

Tot ce trebuie să faci este să-mi spui aici, într-un comentariu, ce știi să te joci și ce așteptări ai de la event-ul ăsta. După văd eu cum fac și pe cine iau.

Tura asta durează până vineri la prânz. Atunci anunț cine a câștigat și vine să ne hăhăim la Impact Hub.

Asigură-te că ești liber în ziua de sâmbătă și ai peste 18 ani.

Dacă nu mai prinzi loc aici, nu-i bai, există „șanse” aici.

Câștigătorii

Felicitări, Bogdan Șerban, ne vedem sâmbătă la #BLPXVII! În privat discutăm restul detaliilor.

Hai, go, go, go!

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

4 Responses to " Înapoi la Bloggers Lan Party "

 1. Paul Alexandru says:

  Mortal Kombat și Fifa 18 am jucat și joc, că avem la birou. Altfel, n-am avut niciodată consolă ca să mă bucur de jobcuri.

  Activity e bullshit, Catan e genul de joc care te introduce în lumea boardgames. Îmi plac jocurile strateice, ca Dominion, Battlestar Galactica, Citadels, Coup, Civilization, Carcassonne, Lords of Waterdeep.

  Adică mai întâi te las să mă bțai la Fifa, apoi te caftesc eu la astea restul.

  • Adi Anghel says:

   Fii atent că m-am jucat Battlestar Galactica. Aproape m-a luat somnul, dar am învins, nu am lăsat corupții să distrugă nava.

 2. Bogdan Serban says:

  Waa. Stiu tot in afara de Guitar Hero (dar stiu sa cant la o chitara adevarata!). MK nu am mai jucat de la mk9, sper sa mai stiu combinatiile pentru fatality :)) So, ma astept sa fie fun rau cu toata lista asta de jocuri. Cel mai dor imi e de un NBA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: