Într-o zi o să vrei…

By | Eveniment

… să faci o fotografie mișto. O să vezi un cadru foarte mișto și-o să vrei să-l surprinzi așa cum ți-ai dori. O să devină o boală. Una frumoasă.

Boala asta se va instala mai ales după un #tfb. Știi că ai pasiunea aceea pentru fotografie, ai un blog, ai vrea să-ți dezvolți pasiunea asta, nu ești prea sigur.

Nu, îți spun eu: trebuie să încerci!

Trebuie să mergi ca să: înveți niște tehnici de fotografie (nu numai cu camera), niște oameni din domeniu care sunt excepționali, niște locuri frumoase și mai ales… niște povești.

Pentru mine fotografia este un altfel de storytelling. Presupun că și pentru tine.

Și n-ar trebui să mai stai pe gânduri, pentru că astăzi este ultima zi de înscriere în tabăra foto organizată de Foto Union cu sprijinul Kaufland și Habitat for Humanity.

Care e povestea aici?

Pentru că toate au și vor avea o poveste. Sau mai multe. Permiteți-mi să citez:

TFB13 va avea loc între 3 și 7 octombrie 2016 pe șantierul BIG BUILD de la Bacău. Împreună cu 800 de voluntari, asociația Habitat for Humanity Romania va construi și renova 40 de case în doar 5 zile, în Bacău, pentru a sărbători Ziua Mondială a Locuirii și 40 de ani de la înființarea organizației în lume. BIG BUILD 2016 va deveni, astfel, cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat din Europa. Iar noi, cei din TFB13, vom fi cei care vor spune povestea în fotografii a acestui eveniment istoric.

Asta spune pe blogul Foto Union, iar eu abia aștept să ajung acolo și să iau parte la acest proces.

Ce trebuie să faci?

Să postezi pe contul tău de Instagram o fotografie sau mai multe cu tema Oameni care muncesc și să adaugi hashtagurile: #TFB13, #KauflandsprijinaBIGBUILD, #BIGBUILD2016.

Apoi scrie o postare pe blogul tău cu fotografiile în care să ne spui și povestea. La final adaugi textul: Această postare este înscrisă în concursul #TFB13 – un eveniment organizat de Foto UnionKaufland și Habitat for Humanity.

Linkul cu articolul se trimite la adresa de e-mail: fotounionstudio@gmail.com. Toate detaliile se găsesc aici.

Hai că nu e greu. Chiar deloc. O să mergem împreună acolo alături de alți oameni foarte tari pe care sunt sigur că vei fi mai mult decât încântat/ă să-i cunoști.

Hai repede cu treaba!!

P.S.: În fotografie se poate vedea unul dintre cei mai muncitori oameni: directorul fabricii Holcim, Cornel Banu.

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *