Uite o aplicație mișto pentru personalizat fotografii

By | ExtraOnline

Când stai într-o peșteră pentru mult timp și dintr-o dată ieși ca să te mai vadă și pe tine soarele, dai peste o groază de minunății. De data aceasta am întâlnit o aplicație foarte faină care i se spune Pablo.

Cu toate că atunci când pronunț Pablo, reușesc să mă gândesc la vreun dealer mexican, nu, nu asta face aplicația asta minune, deși ar fi interesant. Îți dai seama? O aplicație gratis care te pune în contact cu vreun dealer mexican care să fie și de treabă! Viseaz-o p-asta!

Până să se ajungă într-acolo, Pablo nu-ți oferă altceva decât un spațiu mură-n gură ca să-ți persnalizezi orice fotografie dorești. Ba chiar și-o extensie de Chrome și Firefox îți oferă + o galerie de imagini profi (peste 600K de imagini), diferite efecte pe respectivele imagini și un catalog de fonturi cu care să te joci și să adaugi un text pe respectivele imagini.

Pentru băieții și fetele care petrec mult timp pe Tumblr (da, mai există), aplicația asta e cam… aur curat. Pentru bloggeri, din nou e una foarte folositoare. De exemplu, imaginea alăturată acestui articol a fost realizată cu Pablo.

Totul e gratis, nu trebuie să te strofoci cu nimic, ba mai mult, ai dreptul să încarci orice altă fotografie vrei tu, dacă ai nevoie de una mai contextuală.

În concluzie, Pablo e de găsit aici. Să reținem că este un serviciu oferit de cei de la Buffer, băieți de treabă și cu un blog mișto, de altfel, iar de azi înainte nu va mai folosi nimeni Photoshop-ul pentru a crea o imagine personalizată care să fie atașată unui articol de blog.

Long live lenea!*


* N-are treabă lenea atât de mult. Mai degrabă pentru mobilitate, pentru viteză.

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.