Vreau să te arunc într-un Art Safari!

În primul rând, vreau să specific din start că acesta este un concurs.

În al doilea rând, vreau să specific că e vorba despre Art Safari, ediția a III-a.

În al treilea rând, ediția a III-a a Art Safari se întâmplă între 5 și 15 mai 2016 la Palatul Dacia, pe Lipscani nr 18-20.

În al patrulea rând, ce se va întâmpla la acest eveniment ține de artă modernă, contemporană, anti-artă (expoziție centrală pentru centenarul DaDa) precum și ateliere, conferințe, spectacole și alte plimbări culturale și artistice pe acolo și prin mintea ta. O să vezi niște tineri la treabă cu ceva extraordinar, pregătește-te.

În al cincilea rând, ar trebui  să lași scrollul aiurea pe Facebook și susținerea oricărui text cu font mai hipsterish peste o poză cu prea mult grain și să vezi ce se întâmplă în domeniul artei astăzi.

În al șașelea rând, legat de concurs, aș dori să-mi răspunzi la întrebarea: s-a prostituat arta? Evident că dacă răspunsul tău va fi afirmativ, va trebui să detaliezi.

În al șaptelea rând, legat de concurs, dacă vei răspunde negativ, va trebui să detaliezi.

În al optulea rând, tot legat de concurs, vreau să ofer patru invitații duble, adică opt persoane care să meargă să-și spele creierul de cel puțin opt ori cu balsam cultural.

În al nouălea rând, legat de concursul ăsta despre care tot vorbește autorul articolului ăstuia, data la care se sfârșește este 7 mai, iar data când se vor anunța câștigătorii este 8 mai.

În al zecelea rând, dacă vor fi răspunsuri foarte bune și autorul se va vedea nevoit să apeleze la random.org, o va face.

În al unsprezecelea rând, te rog să verifici pagina aceasta de Facebook și dacă chiar te interesează să dai attend aici. Ai toate informațiile de care ai nevoie.

În doisprezecelea rând, start concurs.

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

3 Responses to " Vreau să te arunc într-un Art Safari! "

 1. Galer says:

  La fel ca omul, arta s-a, se si se va prostitua, cata vreme creatorul e o ființă umana. Cand arta va fi Ikea, la promoție si la grămadă, va fi sterila si fecioara (cum susțin si cântărețele noastre de muzica ușoară si șlagăre contemporane). Da, e o prostituata de lux care nu joaca așa cum vrei tu si care te excita intelectual si te provoacă lasciv. Prostituați!

 2. AnDroid says:

  Da, arta s-a prostituat, si nimeni nu a observat.
  Da, arta s-a prostituat, si nimeni nu a profitat.
  Da, arta s-a prostituat, si nimanui nu i-a pasat.
  Da, arta s-a prostituat, are pesti precum morunul sau herringul sau, de ce nu, crap.
  Da, arta s-a prostituat, tre’ sa o luam inapoi la noi, ca un rac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: