Am mai descoperit un drog

By | #ArtScafandru

Când prietenii îmi spun că sunt mișto vlogurile mele, încep să râd și să dau apatic dintr-o mână.

Cum să fie mișto? Abia am publicat patru! Patru! Mai am atâtea de învățat!

Când am plecat pe drumul acesta, aveam în minte de ceva timp să fac video blogging, iar Ariel mi-a dat un impuls uriaș. Momentul decisiv însă a aparținut altor oameni, pentru care le voi mulțumi mai târziu, când vă voi prezenta și produsul.

Mariciu se apucase și el de video blogging de ceva timp. La fel și Ariel, dar o întâlnire a fost de ajuns, dar despre asta am discutat mai pe larg aici.

Ce vreau să spun acum este ce drog poate să devină și această trebușoară dacă-ți plac lucrurile creative și vrei să creezi conținut mereu. Un altfel de conținut.

Pentru mine să fac video blogging a ajuns o formă de exprimare artistică. Știu, râdeți, iar din partea mea e ok. Puteți să vă amuzați, pentru mine e tot un rezultat.

A ajuns foarte repede să devină un mod artistic prin care să redau o zi, așa absurdă cum e sau cum vreau s-o fac.

Și e plăcut. E drăguț. E atrăgător. E un microb.

Nu mai am acea frică să filmez când merg pe stradă, crezând că lumea mă consideră dubios. Sau să vorbesc în fața camerei.

Cu toate acestea tot nu-mi vine să cred că e ceva serios ceea ce fac eu. Cred că mai e până acolo sau cel puțin aceste videoclipuri zilnice aș vrea să fie considerate ca ceva în exteriorul cutiei serioase, dar cumva la o terasă lângă, la un chico.

Este uimitor câtă inspirație îți poate oferi lumea din jurul tău. Câte lucruri poți face dacă aduci împreună cuvintele cu imaginea dinamică. Dacă nu forțezi și creezi spontan.

Evident, lucrurile acestea pot veni și fără spontaneitate, dar atunci trebuie să le faci spontane. Aici vorbesc de altceva.

Dacă v-aș oferi un sfat, ar fi să vă apucați și voi de video blogging. Măcar să încercați. Eu încă montez cu Movie Maker, asta așa, ca să vă faceți o idee…

Aici se află canalul meu, iar dacă sunteți încântați, un subscribe m-ar ajuta. Muchas gracias! 😀

Ultimul vlog:

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.