Bloggers Lan Party a ajuns la ediția a zecea!

By | Eveniment, Prin viață

A devenit deja tradiție ca la fiecare trei luni, noi ăștia, bloggerii, să facem o ieșeală de-o zi în care să ne jucăm și să ne relaxăm toată ziua respectivă. Tradiția se numește Bloggers Lan Party, un eveniment organizat frumos de Eventur.

Ei bine, a venit momentul din nou, iar ediția este una aniversară – a zecea. Prin urmare, ne strângem și de data asta cu aceeași poftă de joc, socializare și distracție, dar nu numai noi, ci alături de voi, cititorii.

Așa că un nou concurs este în derulare, de data asta nu pe blog, ci pe canalul de YouTube. Anul trecut m-am apucat de video blogging. Din păcate, nu pot spune că m-am ținut de treabă din cauza unor impedimente ce nu țin de mine, cum ar fi că sunt în an terminal la facultate. 🙁

Înainte să vă las videoclipul la care trebuie să comentați ca să participați (nu comentați aici), vreau să vă ofer câteva informații despre această ediție aniversară.

Ce ne jucăm

Avem mai multe turnee la care te poți băga sâmbătă, cum ar fi Unreal TournamentStreet Fighter VNBA2K2016Guitar Hero și  Catan. Stai liniștit, nu trebuie să fii vreun pro, totul e la distracție și toată lumea are de câștigat!

Pe lângă acestea, eu mă aștept să mai răsară vreun joc de pe aici de colo. Vom vedea la fața locului.

Premii și un premiu de 10.000 de lei

ASUS România alături de Republic of Gamers se prezintă la această ediție cu cel mai mare premiu de până acum: o unitate custom made în valoare de 10.000 de lei. Practic, un avion pe care să te poți juca cam ce-ți vrea inima în acest moment. Vis, nu-i așa? 😀

Media Galaxy vin și ei cu multe premii la jocurile la care ne vom etala talentul de gamer.

Afterparty

Seara se lasă cu party la Shooteria de la 22.00. N-ai vrea să-l ratezi, că e blană!

Unde și de la cât

La Impact Hub se petrece totul, ca și în precedentele ediții. Între orele 11.00 și 20.00. Calif ne asigură masa ca să nu ne jucăm cu stomacurile goale. Nu intră nimic așa.

CONCURS

După cum am zis, vreau să iau pe cineva cu mine la evenimentul acesta frumos. Am făcut un video pe care l-am urcat pe canalul meu de YouTube în care explic întreg mecanismul concursului.

Trebuie să te abonezi la canalul meu de YouTube și să lași un comentariu la video. Ce să conțină comentariul? Vezi detalii în video-ul atașat.

Hai, la joacă! 😀

—————————————————-

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net,Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21. Toate drepturile rezervate.

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.