Caut un gamer amator. Sau poate nu chiar amator

By | Eveniment

Să facem rabat cu pestacol duminică de la ora 16.00 la Media Galaxy Orhideea.

Treaba stă în felul următor: am nevoie de un gamer amator / profi, fan de bloguri, care să mă însoțească duminică de la ora 16.00 la Media Galaxy Orhideea pentru o competiție de gaming 2vs2.

Ce-o să facem acolo?

Vom testa un nou set de căști de gaming lansate de HyperX. Numele căștilor este HyperX Cloud Alpha și vine în întâmpinarea gamerilor de pretutindeni cu un nou design, un sunet fin de tot prin noul lor concept Dual Chamber Drivers (care vă este explicat mai jos într-un filmuleț), dar și materiale rezistente precum piele, cadru de aluminiu, spuma de memorie sau microfonul detașabil.

Căștile se găsesc doar în Altex și Media Galaxy. Dar șansa de a le testa, ba chiar în timpul unui joc, e acum. Aici.

Alături de testarea asta, vom intra și-ntr-o competiție de Playerunknown’s Battlegrounds, jocul ăla mișto în care te afli pe o insulă de 8 pe 8km2 și trebuie să supraviețuiești. E pe principiul last man standing. Trebuie să găsești arme, să le produci, să fii cât mai silențios în luptă.

Nu m-am jucat până la ora asta nici măcar o oră de așa ceva, dar îmi pun speranța în tine, tu cel care vei veni cu mine să rupem mufele perifericelor la băieți.

O să fie o atmosferă mișto, pentru c-o s-o facem noi și mai ales că vor mai fi niște surprize presărate pe alocuri, despre care nu mai scriu aici, c-o să le trăim acolo din plin.

Ce trebuie să faci?

Să dai un like la pagina blogului de Facebook și un comentariu aici cu partikip. Atenție, voi alege prin random, dar asta nu înseamnă că dacă mă impresionați cu modul vostru de partikipare, nu-mi pot schimba opinia.

Alt criteriu e că trebuie să fii major.

Creativitatea contează, iar skillul și el. Mai ales acolo.

Concursul se derulează până vineri, la ora 19:30. Tot atunci anunț și câștigătorul.

Need backup, you coming?

Acesta este un power up de la Bloggers Lan Party.

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

3 Responses to " Caut un gamer amator. Sau poate nu chiar amator "

  1. Bogdan Serban says:

    Major, vaccinat si ti-am depistat si un bug la sectiunea de comentarii. PartiCip! 😀

  2. […] noilor perechi de căști de gaming HyperX Cloud Alpha, la Media Galaxy Orhideea să ne întrecem într-un turneu de Player Unknown’s Battlegrounds powered by Bloggers Lan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: