CONCURS: Un carnaval de street food

By | Eveniment

Zilele astea, mai precis de mâine, se întâmplă la Romexpo Bucharest Street Food Carnival. Adică cel mai mare festival de street food din Europa de Est.

În ultima perioadă, am apucat să urmăresc piața mai atent și vreau să spun că toate van-urile au câte o poveste aparte, fiecare preparat are ceva special, pe lângă faptul că-ți sunt servite pe loc, dintr-un spațiu îngust pe patru roți.

Pe lângă asta, interesul pentru piața de street food a crescut exponențial. De la clienți, la ofertă. Dacă în 2013 avem Burger Van, astăzi sunt peste 100 de vendori.

De data asta, organizatorii s-au întrecut pe ei și au pus pe picioare un nou concept: carnaval. Avem street art, muzică și mâncare. Acu, zău, o combinație mai bună nu se putea!

Ca muzică, Club des Belugas, N.O.H.A. sau Touch&Go vor veni să bage blues / jazz în difuzoare. Ce plăcut! Subcarpați și Vama, printre numele românești, vin să facă spectacol.

Peste 100 de camionete cu mâncare și 50.000 de oameni așteptați. Asta așa, în cifre.

Pe mine m-au atras în ultima perioadă Pește Pâine, de la care vreau să încerc un sandviș, Meat Busters și un crêpe mă mai interesează. Da, știu, am devenit gurmand.

La 67 de kile, nu se simte, bag de seamă. 😀

Pe lângă cele de mai sus, menționez aici că vor fi 20 de zone de relaxare, spațiu de joacă pentru copii și cine are animal de companie e bine primit.

Prin urmare, de ce n-ai merge?

Bineînțeles, toate cele de mai sus vorbesc de-o experiență plăcută, iar eu, ca un vânător de povești ce mă aflu, voi merge acolo să gust, să ascult, să cunosc. Oameni, locuri, muzică, tot ce se poate.

CONCURS

Nici nu mi-am deschis bine noul blog că deja am și-un concurs pentru tine.

Tot ce trebuie să-mi spui este de la ce van ai mâncat cel mai bine până acum și ce vrei să încerci nou la Bucharest Street Food Carnival.

Totul în comentarii la acest articol până mâine la 23:59. Vineri anunț câștigătorul.

Ce ofer? Două invitații individuale.

Go, go, go!

 

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

2 Responses to " CONCURS: Un carnaval de street food "

  1. Valentina says:

    Am mancat Peter Burger si mi s-a parut super bun si as vrea sa incerc burgerii celor de la Circus. 🙂

  2. Am mancat la Meat Busters si as vrea sa incerc Circus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: