Înapoi în virtual

Mi-am luat o căbănuță virtuală faină cu o adresă puțin cam încurcată, dar zic că va ne vom obișnui repede. Ca să evităm orice confuzie, adianghel.ro este noul meu blog, fostul adispune.ro.

După o pauză de mai bine de trei luni de zile, o pauză în care s-au așezat niște lucruri, altele au sărit de la locul lor, m-am decis să revin. De ce?

Pentru că fără blog am simțit, până la urmă, un soi de incomplet.

Prin blog m-am afirmat și cu blogul am ajuns să ajut foarte multe persoane. Să cunosc foarte mulți oameni interesanți, să leg relații, să ajung în cele mai frumoase locuri.

Am simțit în astea trei luni, de multe ori, nevoia să vă scriu. Am găsit locuri, dar pur și simplu nici unul nu mi s-a părut o variantă la fel de bună ca asta.

Chiar dacă niște poezii mi-au apărut în România literară, chiar dacă am încercat să colaborez cu diferite reviste online de cultură, tot aici am ajuns. Și am ajuns pentru că opiniile mele diferă mult față de rigorile editoriale ale unei reviste. Oricare revistă.

Să vorbești liber am sesizat că este un preț, astăzi, pe care însăși societatea e gata să ți-l ofere. Și eu sunt gata să-l primesc.

Pe scurt, acest blog este unul cultural și personal. Ne vom avânta să cunoaștem artiști, de oricare fel, să mergem pe la tot soiul de evenimente cu temă, să ascultăm o muzică bună, să vedem un serial sau un film cu esență.

Cărțile nu vor lipsi, iar în fiecare săptămână va exista un articol „cap de afiș” care va trona deasupra tuturor în respectiva perioadă. Acela va fi articolul „ăla lucrat”.

O rubrică la care m-am gândit în tot acest timp a fost #ArtScafandru. Aici vom descoperi tot soiul de artiști și proiecte artistice care înseamnă ceva. Cele care produc acel „frumos” cu care am fost obsedați din secolul 18 încoace.

Asta nu înseamnă numai artă. Arta șade prin toate vizuinele, de aceea vom evoca aici orice poate fi dus spre această direcție. Pentru asta există acum și o pagină de Facebook plină cu bunătăți.

Toate curate de mine și recomandate vouă.

Dacă acest proiect vă surâde, mă puteți susține cu un like pe Facebook sau printr-un abonament. Hai că-i moka, vorba aia.

Bine v-am regăsit! 😀

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.