ITFest 2015 pornește la drum cu un LAN Party

By | Eveniment

De obicei petrecerile sunt cele din urma unui eveniment, dar oamenii sau mai bine spus, studenții care organizează ITFest s-au gândit să facă lucrurile pe invers, ceea ce nu-i rău.

În spatele ITFest, ca să începem cu primul capitol, se află studenții (după cum am mai spus) de la SiSC. Adică Sindicatul Studenţilor din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, prima organizație studențească de la A.S.E. cu 19 ani de activitate.

Capitolul doi vorbește despre unul dintre proiectelor lor, probabil cel mai mare și anume ITFest. Un festival dedicat pasionaților de IT, studenților și elevilor care nutresc sentimente pentru treaba aceasta. Care au legături cu cibernetica și statistica. Dar și pasionaților cu chef de joacă.

ITFest este unul dintre proiectele cu tradiție ale organizației noastre, aflat la cea de-a VIII-a ediție. Proiectul constă într-un festival național de o săptămână destinat performanţei şi învățării care adună într-un singur loc, prin intermediul diverselor evenimente, cei mai buni tineri pasionați de IT, studenți și elevi cu vârsta cuprinsă între 16-24 de ani.

Anul acesta, IT Fest este compus din acest LAN party, competiția de algoritmică și evident Hackathon, pentru care voi mai reveni cu informații pe pagina de Facebook.

Capitolul trei vă spune despre primul eveniment din cadrul ITFest: LAN Party. Da, întocmai. Pe 18 octombrie la Crystal Palace Ballrooms, București, are loc nebunia asta.

Elevii și studenții pasionați sunt așteptați să se întreacă în League of Legends, HearthStone și Mortal Kombat timp de o zi. Atenție, participarea este gratuită.

De asemenea, pentru că treaba-i serioasă, premiile la acest LAN Party ating o valoare de 2500 de EUR.

Vă îndemn să folosiți cu încredere formularul de înscriere, dacă sunteți pasionați și să mergeți să demonstrați ce aveți mai bun. Nu uitați că acesta este doar începutul. Detalii mai multe despre ITFest veți putea afla și acolo.

Asta-i o modalitate de a vă oferi un început inedit anului universitar / școlar, așa că încercați. 🙂

Ți-a plăcut? Spune-le și altora
libris.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.