Readstick Podcast

La finalul lui martie 2018 m-am hotărât să adaug textelor mele de pe blog și o variantă audio. Aceasta s-a concretizat în Readstick, un podcast despre cărți, idei și societate. 

Poate suna vag, dar nu-i chiar așa de complicată treaba.

Podcastul se adresează entuziaștilor de cărți, idei și mersul societății în care trăim. Tratăm subiecte arzătoare despre cum funcționăm, cum funcționează lumea, cum au apărut diferite idei și cum s-au dezvoltat, care este tehnologia ce ne așteaptă etc.

Un episod nu durează mult. În medie (media de acum) 5 minute, dar există episoade și de mai mult de atât.

Poate nu ai mai citit o carte și nu știi pe ce să pui mâna. Eu îți voi oferi o lectură de proză scurtă sau capitol dintr-o carte, fără nicio altă adăugire, iar tu-mi vei spune dacă ți se potrivește.

Pe lângă asta, vor mai exista și recenzii de carte și recomandări de evenimente. Ne lansăm pe frontul artei și culturii cu tot ce avem pentru a ne menține umanul în viață.

Podcastul utilizează gândirea critică pentru navigarea printre diferitele subiecte abordate, alături de o perspectivă postumanistă în care defamiliarizarea și transversalitatea între domenii sunt primordiale.

Readstick (citește și-ai să vezi că ideile prin rădăcini) poate fi ascultat pe mai multe platforme, printre care Anchor, Pocketcasts sau iTunes. Vor mai urma și altele.

Dacă te interesează mai multe metode de abonament la blog, te invit pe această pagină.

Mă poți susține utilizând linkurile fiecărui episod din podcast care sunt afiliate. În felul acesta, dacă achiziționezi urmând acele linkuri, voi primi și eu un mic procent din vânzare. Nothing fancy. 😀